Projektledare till Halmstad

Halmstad
Ansök senast 2019-08-25


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och IT ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.Willhem söker projektledare i Halmstad!

Nu söker vi en driven projektledare till vårt kontor i Halmstad. I rollen som projektledare kommer du tillsammans med kollegor och fastighetschef utveckla våra fastigheter.Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du i huvudsak arbeta med skador och utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att processer, kostnader och rutiner efterlevs. Det avser hela ledet från att projektet startar, kontakt med hyresgäster, kalkyl, beställning, samordning, besiktning och efterkalkyl samt i förekommande fall kontakt med försäkringsbolag. Du kommer ha ett mycket nära samarbete med fastighetschef, projektledare och förvaltare. Du rapporterar till fastighetschefen och ingår i Halmstads interna ledningsgrupp.


På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.


Tycker du dessutom att det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig!Din profil

Vi tror att du antingen är en yngre ingenjör, kanske nyutexaminerad, eller har erfarenhet från bygg- eller försäkringsbranschen och vill göra ett karriärbyte.


Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik, fastighetsförvaltning, alternativt några års erfarenhet som arbetsledare. Du har yrkeskunskap inom byggnadsteknik och ekonomi. God datorvana är en självklarhet.


Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och vill att du är en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor som hyresgäster och entreprenörer. Du är drivande, trivs att arbeta i ett högt tempo, gillar förändringar och motiveras av att leverera resultat. Du har även god förmåga att formulera dig i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har god planering i ditt arbetssätt samt är noggrann i din dokumentation. Vidare är det ett krav att du innehar B-körkort.


 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår jobbportal: http://jobb.willhem.se/ senast den 25/8 Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Max Petersson Wigby på telefon: 035-2804260 eller via mail: max.petersson@willhem.se


Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet/Arbetstid: Heltid

Lön: Fast lön

Kontaktperson

Max Petersson Wigby

max.petersson@willhem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektledare till Halmstad
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %