Kundkommunikatör

Göteborg

Om tjänsten

Willhem söker nu en kundkommunikatör för 1 års vikariat med god möjlighet till förlängning. För att trivas i rollen har du förmågan att snabbt sätta dig in i kundernas situation och skapa förtroende. Willhem värdesätter även att du har en hög känsla för service och en vilja att nå resultat samt en förmåga att känna engagemang i varje kundmöte.

Du erbjuds

En grundlig utbildning och insikt om bostadsförvaltning, en framtidsbransch med många olika utvecklingsmöjligheter. Du får även vara med och utveckla kundsupporten och samarbetet inom företaget. Willhem sätter stort värde på sina medarbetare och arrangerar tillställningar flera gånger per år där hela företaget deltar. Utöver detta har kundsupporten egna gruppaktiviteter och konferenser samt fredagsfrukost.

Arbetsuppgifter

Som kundkommunikatör kommer du att arbeta i Willhems centrala kundsupport i Göteborg. Du kommer att vara länken mellan deras kunder och deras områdeskontor som är utspridda på 13 olika orter. Arbetsuppgifterna består i att på ett professionellt och trevligt sätt hantera frågor från kunder via telefon. Frågorna kan röra allt ifrån skadeanmälan på ett trasigt kylskåp till frågor om betalning. En del frågor kan du svara på direkt och i andra fall tar du emot information, upprättar ett ärende och skickar det till våra områdeskontor som tar över och hjälper kunden vidare på plats. Utöver detta kan visst administrativt arbete förekomma.

Vi söker dig som:

  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska.
  • Har god datorvana.
  • Har tidigare erfarenhet av serviceyrke.

Meriterande om du tidigare arbetat med kundtjänst med goda resultat.

Som person är du:

  • Kommunikativ
  • Serviceinriktad
  • Har god samarbetsförmåga
  • Har god personlig mognad

Övrig information

  • Start: September 2019
  • Omfattning: Heltid, vikariat
  • Placering: Göteborg, Heden

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Willhems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden..

Kontaktperson

Mattias Essman

recruitmentgothenburg@academicwork.se