Fastighetsförvaltare

Helsingborg
Ansök senast: 2022-06-04

Fastighetsförvaltare till Willhem i Helsingborg


Tycker du som vi att gott ledarskap, nöjda hyresgäster och välskötta fastigheter är viktigt? Vill du jobba hos en stabil fastighetsägare med höga ambitioner som månar om sina anställda? Vi söker nu dig som tycker om att leda, har erfarenhet från fastighetsförvaltning och som vill jobba i ett värderingsstyrt och välskött bostadsbolag!


I Helsingborg förvaltar Willhem ca 2400 lägenheter och 14 000 kvm lokalyta fördelade på tre förvaltningsområden. Som fastighetsförvaltare har du resultat- och personalansvar för bovärdar och förvaltningsassistenter för ett tilldelat förvaltningsområde. Ansvaret innebär både tekniskt och ekonomiskt ansvar för fastigheterna genom ett aktivt arbete med att optimera uthyrning-, ärende- och skötselprocesserna.

Du kommer ha ett mycket nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare, bovärdar, förvaltningsassistenter samt projektledare. Du rapporterar till Fastighetschefen och ingår i Helsingborgs interna ledningsgrupp.


Dina huvudsakliga ansvarsområden:

 • Upprätta och fullfölja affärsplaner för förvaltningsområdet
 • Styrning och uppföljning av intäkter- och kostnader
 • Ta fram underlag för budget och prognoser
 • Ledning av bovärdar och förvaltningsassistenter
 • Utveckla och upprätthålla en hög servicekänsla i den egna gruppen
 • Planera och följa upp NKI-åtgärder
 • Uppföljning av ärenden så att uppsatta mål nås
 • Effektivisera och optimera områdets fastigheter avseende värme, vatten, el och avfallshantering
 • Ansvara för att myndighetsbesiktningar genomförs och att åtgärder vidtas så att myndighetskrav tillgodoses
 • Utveckla relationer till våra hyresgäster, medarbetare, entreprenörer och myndigheter

 

Din profil:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och är bra på att bygga engagerade team. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig kompetens inom fastighetsområdet som du förvärvat genom något eller några års erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har god datorvana och behöver ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du en utpräglad lagspelare som är kommunikativ och förtroendeingivande. Du tilltalas av en utvecklingsorienterad miljö där du ges ett stort eget ansvar och du är affärsorienterad och målinriktad. Vidare är du både strukturerad och kundorienterad i ditt arbetssätt.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du bör dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

 

Willhems erbjudande

Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ha stora påverkansmöjligheter i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar. Vi erbjuder förmåner som friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och regelbundna trivselaktiviteter.


Ansökan:

Välkommen med din ansökan via https://jobb.willhem.se senast den 1 juni. Vid frågor angående tjänsten kontakta HR-partner Moa Norman på telefon: 031-7887098 eller mail: moa.norman@willhem.se. Urval kan komma att ske löpande. 

 

 

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Kontaktperson

Moa Norman

moa.norman@willhem.se

0317887098

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %