Projektutvecklare - tidiga skeden

Göteborg
Ansök senast: 2022-06-05

Kommunikativ projektutvecklare med siffer- och affärssinne

Willhems nyproduktionsverksamhet befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med målsättningen att producera 800 nya hem om året till blivande bostadskunder. Är du en projektutvecklare med stort affärsfokus har du nu möjlighet att följa med på Willhems tillväxtresa! Hos Willhem välkomnas du till ett nyskapande bostadsbolag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar.


Om rollen

Vi söker dig som vill arbeta med projektutveckling både genom att proaktivt förädla Willhems egna innehav samt initiera projekt på nyförvärvad mark. I ett nära samarbete med kommuner och övriga intressenter skapar du nya projekt som utgör en god affär. Framför allt kommer din uppgift vara att tillsammans med dina kollegor identifiera samt utvärdera nya affärsmöjligheter inom fastighetsutveckling med fokus på tidiga skeden. En viktig del av din roll är att knyta kontakter och bibehålla ett nätverk med kommunrepresentanter och andra intressenter på de marknader som Willhem finns representerat.

Vidare ingår det i din roll att:

 • Ta fram och utveckla projektidéer från tidiga skeden till genomförandefas.
 • Ta fram fastighets- och avkastningskalkyler.
 • Genomföra förstudier och ta fram underlag för beslut i exploateringsnämnder och kommunstyrelser.
 • Driva detaljplaner och leda intern styrgrupp för tilltänkt nyproduktion av flerbostadshus.
 • Upphandla och leda externa konsulter samt upprätta projektkalkyler för tidiga skeden.
 • Ansvara för bidrag vid deltagande i markanvisningstävlingar.

 

Hos oss erbjuds du chansen att växa i din roll tillsammans med arbetsgruppen som idag består av två projektutvecklare tidiga skeden, två projektchefer och en Portfolio Manager samt nyproduktionschef. I takt med Willhems expansionsplaner kommer avdelningen att växa i såväl Göteborg som på andra orter vilket innebär en spännande möjlighet att som grupp kunna sätta er prägel på Willhems kommande nyproduktion. Du rapporterar till nyproduktionschefen, som arbetat på bolaget sedan start, en chef som är trygg i sitt ledarskap, tillgänglig och generös med att dela med sig av sina erfarenheter. Placering är Willhems huvudkontor i Göteborg.

 

Din profil

Du har en utbildningsbakgrund som ingenjör, lantmätare, ekonom eller motsvarande. Vidare har du flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har stor erfarenhet av affärsutveckling och planprocessen och är intresserad av bostadsutveckling. Vi tror att det är avgörande, för att bli framgångsrik i rollen, att ha förmågan att kunna se nya utvecklingsmöjligheter både självständigt genom egna idéer och i samarbete med andra. Du blir en nyckelspelare med din förmåga att skapa relationer, bygga nätverk och identifiera nya projekt.

Som person är du resultatorienterad och driver aktivt fram resultat i dina projekt efter uppsatta mål och krav. Du har en mycket god social förmåga och trivs med att skapa och underhålla goda relationer med både kollegor och externa kontakter. Det är viktigt att du har god förståelse för marknaden och att du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Andra egenskaper som beskriver dig är professionell, prestigelös och strukturerad.


Ansökan

Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 5 juni. Urval sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Moa Norman på telefon 031-788 70 98 eller via mejl moa.norman@willhem.se

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Kontaktperson

Moa Norman

moa.norman@willhem.se

0317887098

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %