Driftingenjör - energi

Göteborg
Ansök senast: 2022-12-13

Willhem söker driftingenjör - energi


Willhem växer och tar ett krafttag om energieffektiviseringen! Är du rätt person för att ta våra fastigheter till nästa nivå vad gäller driftoptimering? Då är du välkommen till Willhem när vi nu utökar vår fastighetsavdelning med två driftingenjörer. Hos oss kommer du att bli en del av ett gott gäng av specialister inom fastighetsutveckling där fokus ligger på nytänkande och att möjliggöra utveckling på riktigt.


Var med och påverka Willhems väg framåt!

Fastighetsavdelningen växer med inte bara en utan två driftingenjörer, nya roller hos oss som verkligen kommer kunna göra skillnad! Din kompetens kommer värdesättas och vi är inte rädda för att prova nya vägar. Har du bra idéer? Kul, då testar vi! Det är varken första eller sista gången i Willhems historia vi tänker utanför boxen. Vill du veta mer om vårt nytänkande i praktiken och kanske lära känna din framtida chef lite bättre: läs intervjun med Magnus Åkerskog, chef för fastighetsavdelningen.

Som driftingenjör utgår du från vårt trevliga huvudkontor i centrala Göteborg. Här kommer du att välkomnas av ett 80-tal kollegor i en välkomnande och engagerad miljö. Du kommer att omges av en stor kompetens inom olika områden och ha samröre med stora delar av organisationen, såväl på huvudkontoret som ute på våra förvaltningskontor som finns på 13 orter i Sverige.


Om rollen

Ditt fokus som driftingenjör kommer vara att stötta förvaltare och fastighetschefer i drift- och optimeringsfrågor genom att utveckla våra fastigheter inom området energi. Huvudansvaret för fastigheternas drift och utveckling ligger på respektive ort men du kommer att ges ett övergripande ansvar för driftarbetet. Med din specialistkompetens, som är efterlängtad, kommer du att bidra till ett effektivare energiarbete där vi i slutändan kan leverera högre kundnöjdhet och uppnådda energimåI. Du stöttar orterna både på distans och genom att vara ute på plats vilket betyder att tjänsten innebär ca 6-10 resdagar i månaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

•   Ansvara för driftcentralsuppdrag energisystem för utvalda orter

•   Samordna uppdrag för lokala entreprenörer och ortskontor

•   Driftoptimera ortens fastigheter tillsammans med ortens personal och externa lokala resurser

•   Proaktiv föreslå åtgärder utifrån identifierade behov och möjligheter

•   Uppföljning av effektmål från optimeringsåtgärder och projekt

•   Uppföljning av energiprestanda vid nyproduktion

•   Funktionsuppföljning av relevanta interna standarder

•   Delta i månadsavstämningar med ort som sakkunnig tillsammans med energicontroller


Din profil

För att komma in i rollen på ett bra sätt så tror vi att du har flerårig erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen med praktisk erfarenhet av energibesparande åtgärder som konsult, entreprenör eller beställare. Du har arbetat med energisystem, mätning och analys samt har mycket goda kunskaper inom energi, fastighetsteknik och energieffektivisering. Då tjänsten innebär en del resande är B-körkort ett krav.

Som person är du såväl praktisk som analytisk och har en förmåga att tänka taktiskt. Du har ett stöttande och pedagogiskt arbetssätt, är förtroendeingivande och bra på att få saker utförda. För att trivas på Willhem behöver man tycka om ett stort eget ansvar, korta beslutsvägar och en driven miljö.


Willhems erbjudande

Vi har långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Hos oss finns gott om karriär- och utvecklingsmöjligheter och företagskulturen präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet. Vi har god sammanhållning och månar om varandra, vilket resulterar i både nöjda medarbetare och hyresgäster. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid och regelbundna trivselaktiviteter. 

 

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan på https://jobb.willhem.se. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 december. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta HR-partner Moa Norman på telefon 031-788 70 98 eller mejl moa.norman@willhem.se. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.    

 

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 59 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Kontaktperson

Moa Norman

moa.norman@willhem.se

0317887098

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %