Utemiljövärd

Jönköping
Ansök senast 2021-01-31

Nu förstärker vi vårt positiva och serviceinriktade team i Jönköping med en utemiljövärd. Din huvuduppgift är att under ledning av fastighetschefen ansvara för utemiljön kring Willhems fastigheter i Jönköping samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna. Med andra ord att hålla det rent, snyggt och tryggt i våra områden.

Du kommer att arbeta tillsammans med vår engagerade utemiljövärd, Peter. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, grästrimmning, rensa ogräs samt hålla rent och snyggt vid planteringar och grönytor. Du kommer att vårda och sköta utemiljön i våra markområden för att skapa en trivsam och trygg miljö för våra hyresgäster. Eftersom det kan förekomma andra arbetsuppgifter ser vi gärna att du är en prestigelös person som kan hjälpa till där det behövs.

 

Utbildning & erfarenhet

Det är meriterande om du har jobbat med utemiljö tidigare. Körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, självständig, strukturerad och ha en hög servicekänsla. Du får mycket eget ansvar och blir också en del av ett team med härliga kollegor som träffas regelbundet på vårt kontor. Vi har full fart när vi jobbar och trivs med att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster. Du skall kunna planera din egen arbetstid, arbeta både självständigt och i grupp och ha en social kompetens.


Arbetstid

Anställningen är tidsbegränsad från 1 april – 30 oktober och är på heltid.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.jobb.willhem.se senast den 31 januari. Urval kan komma att ske löpande, sök därför gärna tjänsten idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetschef Mikael Hyltse på mikael.hyltse@willhem.se eller via telefon 036-7779166.


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.

Kontaktperson

Mikael Hyltse

mikael.hyltse@willhem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %