Projektledare Bygg

Helsingborg
Ansök senast 2021-09-30

Tycker du det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Vill du ha en roll där du tillsammans med kollegor får utveckla fastigheter? Då kan det här vara rätt jobb för dig!


Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du i huvudsak att arbeta med skadehantering och skadeförebyggande projekt. Du kommer att ha en samordnande roll kring våra Willhemlyft, vårt sätt att höja standarden på lägenheter i äldre hus till en nivå som är jämförbar med lägenheter i nybyggda hus - till en attraktiv hyra.

Du ansvarar för att process, kostnader och rutiner efterlevs. Det handlar om hela ledet från att projektet startar, kontakt med hyresgäster, kalkyl, beställning, samordning, besiktning, efterkalkyl och kontakt med försäkringsbolag. Du rapporterar till chef för projektledare och ingår i ett projektteam. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med chef för projektledargruppen, övriga projektledare, fastighetschef och förvaltare.


Vem är du?

Vi tror att har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och vill göra ett karriärbyte.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller fastighetsförvaltning, alternativt några års erfarenhet som projektledare. Du har goda kunskaper inom byggnadsteknik, och inte minst ett stort intresse för att utveckla och effektivisera. B-körkort är ett krav och mycket god datorvana är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser att du är en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor som hyresgäster och entreprenörer. Du är drivande, trivs att arbeta i ett högt tempo, gillar förändringar och motiveras av att leverera resultat. Du har även god förmåga att formulera dig i tal och skrift. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har god planering i ditt arbetssätt och är noggrann i din dokumentation. Mångfald är viktigt för oss, vi vill ha en mix av olika människor och kompetens.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du behöver dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.


Ansökan

Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 30 september. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef projektledare Håkan Wahlen på telefon: 042-400 53 17 eller via mail: hakan.wahlen@willhem.se


Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet/Arbetstid: Heltid

Lön: Fast lön

Kontaktperson

Håkan Wahlen

hakan.wahlen@willhem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %